-37%

Premium Fine Art Smooth A2 310gr 25blad

Canon Premium Fine Art Smooth A2 310gr 25blad

Artikelnummer: 1029331
  • Pappret använder 100% bomull i basen
  • Skapats speciellt för större hållbarhet och tålighet
  • Ger exakta färgnyanser i mörka områden och djup svärta
1 249 SEK1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Premium Fine Art Smooth papper för Canons bläckstråleskrivare

FA-SM1 är ett professionellt högkvallitativt konstpapper anpassat för Canons bläckstråleskrivare. Passar utmärkt för både svartvit- och färg-fotografier.

Pappret använder 100% bommul i basen och har skapats speciellt för större hållbarhet och tålighet med material av hög kvalitet. Vikten är 310g/m2 och 0,42mm i tjocklek.

Fördelar:

  • Ger djup svärta
  • Ger exakta färgnyanser i mörka områden
  • Stort färgomfån

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.