-6%

PTZ streamingkit med 3 st CR-N500 + KH26P + IP-100 + Extreme ISO + Tillbehör

Canon PTZ STREAMINGKIT 3 ST CR-N500 + IP100 + EXTREME ISO

Artikelnummer: 1052337
 • Komplett med stativ och kablage
 • Spela in alla 8 ingångar separat eller streama ut via internet
 • Koppla in upp till 8 kameror eller datorer
 • Styr CR-N500 enkelt via kontrollytan IP-100
 • Strömför enkelt Cr-N500 via nätverk tillsammans med nätverksswitchen med POE+
229 990 SEK243 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

PTZ STREAMINGKIT 3 ST CR-N500 + IP100 + EXTREME ISO
Rugged 5TB USB-C
HDMI A Male - A Male 10m
232 179 SEK246 179 SEK
PTZ STREAMINGKIT 3 ST CR-N500 + IP100 + EXTREME ISO
USB-A - USB-C- 1m
3G-SDI Kabel 30m
230 788 SEK244 788 SEK
Detta kompletta kit är för dig som vill göra det enkelt men inte vill tulla på kvaliten. Canons nya professionella PTZ-kamera CR-N500 är en kamera i toppkvalitet som passar i alla typer av sammanhang. Tillsammas Canons kontrollyta IP-100 får du full kontroll över alla inställningar och funktioner i CR-N500. Med hjälp av Blackmagics Atem Mini Extreme ISO så kopplar du enkelt ihop kamerorna och mixar ut ditt sammanhang. Streama direkt ut på plattformar som Youtube och Facebook eller koppla in en dator via USB och skapa ditt professionella digitala möte. Koppla ihop alla dina enheter med hjälp av nätverksswitchen och skapa ett stabilt nätverk inför din sändning.

Fördelar

 • Färdigt paket med kameror, stativ,bildskärm, bildmixer, kablage
 • Använd upp till 8 kameror eller datorer och mixa ut via Atem Mini Extreme ISO
 • Spela in alla 8 ingångar separat samtidigt som du streamar i FullHD
 • Montera kamerorna på stabila stativ eller använd takfästen som kommer med
 • Koppla upp till 7 enheter via nätverksswitchen

CR-N500

Canon CR-N500 är en PTZ-kamera för inomhusbruk avancerad video- och nätverksteknik för att erbjuda högkvalitativ video med kompabilitet för flera olika IP-protokoll, inklusive det nyutvecklade XC-protokollet, som förverkligar ett enkelt och effektivt arbetsflöde för fjärrproduktion. CR-N500 är en dynamisk PTZ-kamera inriktad på produktioner och videostreaming och har en 1" 4K UHD-sensor, Dual Pixel CMOS AF, plus 15x optisk zoom, jämn panorering och lutning samt bildstabilisering för att fånga innehåll i fantastiska detaljer. Kameran har Canons fantastiska Dual Pixal CMOS AF som ger dig föjsam och exakt autofokus med både ansikts- och objektspårning.

Atem Mini Extreme ISO

Koppla in upp till 8 kameror eller datorer och börja mixa! Lägg på grafik eller bildmaterial via den inbyggda mediabanken eller via en dator. Spela enkelt in alla 8 ingångar separat via USB-C samtidigt som du streamar ut via närverk. Du kan enkelt redigera materialet via Davici Resolve eller annan redigeringsmjukvara. Koppla in en bildskärm till mini pro ISO och få en smidig mutliview där du ser alla kameror och enheter i en och samma bild. Använd en dator via nätverk eller USB och kontrollera din Atem mini Extreme ISO.

OBS, första installation kräver en windowsdator.
Installationen görs via nätverkskabel.

Levereras med

3 x Canon CR-N500
 • Takplatta med fästen
 • Säkerhetsvajer
 • Kamafäste för säkerhetsvajer
 • AC-Adapter
 • Fjärrkontroll WL-N01
 • Batterier
Canon IP-100
Atem mini Extreme ISO
Asus VZ279HEG1R
Netgear GS308EPP POE+
3 x Benro KH26P
3 x HDMI 10m
HDMI 2m
4 x CAT 6 10m
2 x CAT 6 2m
USB-C - USB-C 1m
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.