Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rulle Matt Coated Paper 180gr 42" x 30 meter

Canon Rulle Matt Coated Paper 180gr 42" x 30 meter

Artikelnummer: 319225
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Matt papper på rulle

Canon Matt Coated Paper är högkvalitativt papper på rulle, med matt yta, som ger dig utskrifter med rika färger och djup svärta. Pappret har en vikt på 180g, bredd på 1067 mm och levereras på rullar om 30 meter. Passar storformatsskrivare och lämpar sig för applikationer inom CAD, GIS och AEC, bland mycket annat.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.