Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sändare ST-E2

Canon Sändare ST-E2

Artikelnummer: 15692
2 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Canon Sändare ST-E2

Trådlös styrenhet för E-TTL trådlös blixtautomatik. Den kan styra upp till två slavgrupper med Speedlite 580EX eller 430EX på en av fyra kanaler. I varje grupp kan fritt antal blixtar användas. Blixtförhållandet mellan de två grupperna kan också ställas in.

Arbetsområdet är ca 15-20 meter inomhus och 8-10 meter utomhus.

OBS! Batterier ingår ej.

[TEXT1014583797]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.