Skrivare PIXMA Pro 100S

Canon Skrivare PIXMA Pro 100S

Artikelnummer: 1017510
  • Skriv ut trådlöst direkt från din dator, mobil eller molntjänst
  • Hitta enkelt rätt utskriftsinställningar med Canons Print Studio Pro plugin
  • 8 stycken bläckpatroner med LUCIA-bläck som ger dina bilder bästa glans och färger
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Skrivare PIXMA Pro 100S
Matt Professional A4 230gr 100blad
USB 2.0 kabel A hane - B hane 3 meter grå Bulk
4 928 SEK
Skrivare PIXMA Pro 100S
Bläckpatron svart 13 ml CLI-42BK
Glossy Professional A3 300gr 50blad
5 438 SEK

Canon Pixma Pro 100S Professionell skrivare med molnfunktion

Få utskrifter av gallerikvalitet med denna professionella A3+-skrivare med färgämnebaserat bläck i 8 färger. Skriv ut fylliga, blanka och levande färgfoton samt fantastiska svartvita utskrifter. Du får ut ett 10 x 15 cm foto utan vita kanter på bara 34 sekunder och ett A3+-foto med ram på cirka 90 sekunder. Skrivaren har WiFi- och molnanslutning för att enkelt kunna interagera med befintliga arbetsflöden.

Fördelar

  • ChromaLife 100+ patroner
  • 8 färgpatroner
  • Trådlös utskrift

Programvara

Hitta enkelt rätt utskriftsinställningar med Canons Print Studio Pro plugin som är kompatibel med Adobe Photoshop och Lightroom så att du kan skriva ut direkt från ditt professionella redigeringsprogram

Trådlös och molnbaserad utskrift

Med Canon 10S kan du skriva ut trådlöst direkt från din dator, mobil eller molntjänst. Med tjänste PIXMA Link kan du skriva ut bilder från exempelvis Facebook, Dropbox, Onedrive och Google drive.

Fotopapper

Tänk på att pappret spelar stor roll för utskrift och bildens karaktär, läs mer om fotopapper och vilket du ska välja här. Skrivaren är kompatibel med flera olika pappersformat av professionell kvalitet från Canon och andra specialpapper från tillverkare som Hahnemühle och Canson.

Levereras med

Glöm inte att köpa till en USB-kabel till skrivaren.


Passande patroner

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.