Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativfäste D till EF 100/2,8L Macro IS USM

Canon Stativfäste D till EF 100/2,8L Macro IS USM

Artikelnummer: 310839
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ett stativfäste använder du för att kunna fästa objektivet i ditt stativ istället för att fästa stativet under kameran. Detta gör att det blir enklare att hitta rätt balans samt att kamerans objektivfäste inte utsätts för allt för stor påfrestning.

Stativfästet klämms fast op objektivet och kräver inga ingrepp på objektivet.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.