Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

TS-E 135mm f/4L Macro

Canon TS-E 135mm f/4L Macro

Artikelnummer: 1035743
 • Tilt/shift objektiv med makrofunktion
 • Du kan även vinkla skärpeplanet för att få ett längre skärpedjup
 • Skapa miniatyreffekter genom att vinkla skärpeplanet i förhållande till sensorn
25 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kort teleobjektiv med tilt/shift-funktion och bra närgräns.

Ett tiltshift objektiv låter dig verkligen bli kreativ med skärpan eller oskärpan för porträttfotografering, snäva landskap och arkitektur.

Fördelar:

 • Tilt-shift
 • Bra närgräns
 • Stora reglage
 • 9 rundade bländarlameller
 • SWC- och Fluorid-coating

Tiltshift

Ett objektiv med tilt-funktion ger dig möjlighet till att verkligen manipulera skärpeplanet. Genom Tilt-funktionen kan du vinkla objektivet och på så vis justera skärpeplanet i förhållande till sensorn, vilket gör det möjligt att till exempel skapa miniatyreffekter genom att vinkla skärpeplanet i förhållande till sensorn. Du kan även vinkla  skärpeplanet för att få ett längre skärpedjup, vilket låter dig använda en större bländaröppning med kortare slutartider samt reducerar risken för diffraktion som kan uppstå vid riktigt små bländare. Objektivet är tillverkat i 7 linsgrupper med totalt 11 linselement varav två UD-linser.

Bra närgräns

Närgränsen på objektivet ger dig möjlighet till en avbildningsskapa av 1:2 som tillsammans med tiltshift funktionen kan skapa intressanta kompositioner och skärpa i bilden även på riktig nära håll.

Stora reglage

Inställningsrattarna och låsknapparna är större än hos föregående modeller för att ge en pålitligare och enkelare hantering och objektivet går att rotera för att ge maximal flexibilitet.

9 rundade bländarlameller

Med 9 stycken rundade bländarlameller blir bakgrundsoskärpan och övergången från skärpa till oskärpa blir mjuk och behaglig. Även punkter och strukturer i oskärpan avbildas mjuka utan störande kanter och hörn.

SWC- och Fluorid-coating

Fluoridbeläggning motverkar smuts och fett på frontlinsen samt gör den lättare att rengöra, allt för att maximera bildkvaliteten. Subwavelength Structure Coating motverkar oönskade interna reflektioner och bidrar till ökad kontrast i bilderna.

Levereras med:

 • Canon TSE 135mm f/4L Macro
 • Främre objektivlock E-82II
 • Bakre objektivlock E
 • Transportväska LP1424
 • Motljusskydd ET-88

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.