Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videoväska aluminium HC-4200

Canon Videoväska aluminium HC-4200

Artikelnummer: 31777
5 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hård videoväska från Canon

Canon HC-4200 Hard System Case är en låsbar kameraväska i förstärkt aluminium, speciellt framtagen att passa kameramodellerna XH-G1 och XH-A1. Förutom själva kameran finns ytterligare plats för extrabatteri, MiniDV-kassetter, linsskydd och andra tillbehör. Storleken på väskan är anpassad för handbageförvaring på flygplan, så att du alltid kan ha din dyrbara utrustning nära till hands.

Fördelar

  • Aluminiumförstärkt plywoodväska
  • Går som handbage på flyg
  • Kompatibel med XH-A1 och XH-G1

Levereras med:

  • Axelrem
  • Lås och nyckel

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.