VP-101 Pro Photo Paper Variety Pack A4 10blad

Canon VP-101 Pro Photo Paper Variety Pack A4 10blad

Artikelnummer: 1010096
129 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Uppsättning med två sorter professionella fotopapper

Det här professionella sortimentet för fotopapper ger två alternativ för pappersfinish för bläckstråleskrivning med Canon PIXMA-skrivare. Canons Pro Platinum är det perfekta fotopapperet för överlägsen kvalitet med hög glans finish och rik färg medan Canons Pro Luster är ett jämnt fotopapper med glansigt finish med texturen på riktigt fotopapper. I Canon VP-101 Pro Photo Paper Variety Aa ingår fem PT-101 (Pro Platinum) och fem LU-10 (Pro Luster).

Fördelar

  • Ger professionellt resultat
  • Två olika sorters papper att välja på 
  • Optimerat för Canon LUCIA- och ChromaLife-bläck

Levereras med

  • 5 x Canon Pro Platinum PT-101 A4
  • 5 x Canon Paper Pro Luster LU-101 A4

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.