Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Infinity Baryta Prestige A2 340gr 25blad

Canson Infinity Baryta Prestige A2 340gr 25blad

Artikelnummer: 1031660
  • Mjuka glossy-ytan ger pappret och bilderna en klassisk mörkrumskänsla
  • Utmärkt hållbarhet, stark svart optisk densitet (D-max) och utmärkt bildskärpa
  • Det finns färdiga ICC-profiler till din skrivare
  • TIPA Awards 2017 för bästa fotopapper
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fördelar

  • Syrafritt vitt fotopapper
  • TIPA Awards 2017 för bästa fotopapper
  • Arkivbeständiga bilder i både svartvitt och färg

Arkivbeständigt papper av högsta kvalitet

Canson Infinity Baryta Prestige 340gsm är ett syrafritt vitt fotopapper i mycket hög kvalitet. Passar perfekt för arkivbeständiga bilder i både svartvitt och färg. Den mjuka glossy-ytan ger pappret och bilderna en klassisk mörkrumskänsla. Pappret har vidare utmärkt hållbarhet, stark svart optisk densitet (D-max) och utmärkt bildskärpa - en innovativ produkt för fotografer och grafiker med höga krav på kvalitet.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.