Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Velin Museum Rag Rulle 24" x 15,2m 315gr

Canson Velin Museum Rag Rulle 24" x 15,2m 315gr

Artikelnummer: 1019116
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

I århundraden har de äkta Arches Velin Museum Rag valts ut för att skapa litografier, djuptrycksetsningar, gravyrer och collotypes av världsberömda konstnärer. Idag är det ursprungliga pappret tillgängligt för foto- och Fine Art-bläckstråleskrivare. Pappret är naturligt åldersbeständigt, har en unik finkornig, slät yta och struktur, samt ger en ren och vit ton utan några optiska blekmedel. Idealiskt för avancerade fotografier, grafisk konst och andra utföranden med museum-standard.

Egenskaper:

  • 100% lump
  • Formgjord (den äldsta och finaste tekniken för papperstillverkning)
  • Torkar omedelbart
  • Vattenresistent
  • Inga optiska blekmedel
  • Designad för att klara de krav som ställs av gallerior och museum
  • ISO9706-standard
  • Tillverkat för att bevaras, ej blekas och motstå åldrande
  • Acid Free-certifierat för att undvika nedbrytning
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.