Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stjärnkikare Nexstar 8 SE

Celestron Stjärnkikare Nexstar 8 SE

Artikelnummer: 1029867

En 8" bländaröppning med utmärkta ljusegenskaper ger Nexstar 8 SE dig en fantastiskt bild av universum.

21 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Datoriserad stjärnkikare från Celestron

En 8" bländaröppning med utmärkta ljusegenskaper ger Nexstar 8 SE dig en fantastiskt bild av universum. Den motordrivna GoTo monteringen tillsammans med databasen innehållande 40'000 himlakroppar och sin förhållandevis kompakta storlek gör Nextar 8 Se till en utmärkt stjärnkikare för både amatörer och entusiaster.

Fördelar:

  • Motordriven inställning
  • Databas med 40'000 himlakroppar
  • Lätt att transportera

Drivs med 8st AA-batterier (ingår ej)

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.