Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tubkikare TrailSeeker 20-60x80

Celestron Tubkikare TrailSeeker 20-60x80

Artikelnummer: 1025997
5 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Den perfekta följeslagaren för dig som gillar att vara ute i naturen
Detta är en perfekt perfekt allround kikare som klarar både grynings- och skymningsljus och den ultimata följeslagaren för dig som gillar att vara ute i naturen. Tubkikarserien TrailSeeker erbjuder en fantastisk tittarupplevelse oavsett om du är intresserad av fågelskådning, vandring, camping, eller bara vill observera landskapet omkring dig. Kikaren har ett robust och slitstarkt gummiförstärkt hölje och är helt vattentät och kvävefylld.

Det optiska systemet har en antireflexbehandling som ger tubkikaren en skarp bild med en enastående kontrast. Den dubbla fokuseringsratten ger dig möjligheten att snabbt hitta fokus på objektet för att sedan kunna finjustera till den bästa upplevelsen. Kikaren har även skjutbart motljusskydd, roterande stativfäste och utbytbara okular.

Egenskaper

  • Celestrons egenutvecklade BaK-4 prisma och XLT flerskiktsbehandlade optik ökar ljustransmissionen genom optiken och levererar en skarp bild med hög kontrast.
  • Med den dubbla fokuseringsratten justerar du snabbt skärpan på ett motiv för att sedan göra finjusteringar.
  • Kikarkroppen kan roteras i 360° så att du får bästa möjliga betraktningsvinkel.
  • Kom nära händelsernas centrum med ett zoomokular.
  • Vattentät, tuben är fylld med nitrogengas.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.