Tubkikare Ultima 20-60x80 mm

Celestron Tubkikare Ultima 20-60x80 mm

Artikelnummer: 1018614
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ultima tubkikare
Tubkikaren Ultima 80 mm har en 45 graders betrakningsvinkel och 50% ljusare bilder jämfört med Ultima 65 mm. Frontlinsen på 80 mm har en multibeläggning och levereras med ett 20-60x zoomokular. Detta är en allround-tubkikare som passar till alla tillfällen; perfekt för naturskådning och när du vill se på långt avstånd. Då tubkikaren är helt vattentät kan du känna dig trygg i att använda den i extrema väder.

Levereras med mjuk bärväska.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.