Tubkikarkit Ultima 22-66x100

Celestron Tubkikarkit Ultima 22-66x100

Artikelnummer: 1023698
7 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Komplett tubkikarkit för från Celestron

Tubkikarkit Ultima 22-66x100 från Celestron är ett komplett kikarset med tubkikare och stativ, perfekt för mjuka panoreringar och kontrollerade tiltrörelser.

Ultima 22-66x100

Mångsidig tubkikare med stor bländare, vilket gör den optimal för skådning i mörkare ljusmiljöer. Med sin tåliga design och relativa lätthet är den enkel att alltid ha med sig. Den är självklart vattentät och smälter med sin gröna tub in i de flesta naturliga miljöer.

Sirui R-2004+VH+10

Detta stativkit passar dig som vill ha din tubkiare monterad, för mjuka och fina panoreringar. Stativet fungerar också tillsammans med kompakta systemkameror och videokameror. Det inbyggda vattenapsset borgar för precisa nivåjusteringar och stabila positioner. Stativet kännetecknas av lätthet och stabilitet, perfekt för dig som är ständigt på språng.

Levereras med:

  • Tubkikare Celestron Ultima 22-66x100 (mjuk väska)
  • Stativ Sirui R-2004+VH+10 med monterat videohuvud (VP-90 snabbplatta, vadderat fodral, axelrem, bruksanvisning)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.