Cherry Stream Keyboard Wireless, Black
Cherry Stream Keyboard Wireless, Black
Cherry Stream Keyboard Wireless, Black
Cherry Stream Keyboard Wireless, Black
Cherry Stream Keyboard Wireless, Black
Artikelnummer: 1055498

Cherry Stream Keyboard Wireless, Black

Trådlöst tangentbord med tysta tangenter

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Ansluts trådlöst med USB-mottagare
  • Tysta tangenter
  • LED-indikator för batteristatus
449 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Det trådlösa tangentbordet har 2,4 GHz trådlös teknik som gör tangentbordet flexibelt och enkelt att ta med sig. Den har en layout i full storlek och en numerisk knappsats. LED-lysdioder för caps lock, num och scroll lock är användbara eftersom de är integrerade direkt i tangenten, vilket visar vilken status i LED som är aktiverad med en blick. Batterihälsan indikeras också tydligt i god tid genom att lysdioderna blinkar.

Fördelar

  • Kan användas på många platser: kontor, kontor med öppen planlösning, läkarmottagningar, hemma, lämpliga för professionellt och privat bruk
  • Halkfri även på släta ytor
  • Praktiska och programmerbara extratangenter som kan anpassas efter behov
Cherry Stream Keyboard Wireless

Tysta tangenter

Dina fingrar ligger bekvämt på tangenterna. Att skriva är exakt och bekvämt. Inget fastnar, fingrarna glider inte, varje tangent ger ett tydligt svar och alla känns likadana. Det är ett bra sätt att arbeta. Tangenterna har exakt rätt storlek, inte för stora, inte för små – och de vacklar inte från sida till sida. Det är vad vi kallar en väldefinierad tryckpunkt. Och det bästa av allt, det finns ännu mer som våra tangenter kan göra. Med de 10 praktiska extratangenterna kan du styra din musik och öppna webbläsaren eller kalkylatorn.

Levereras med

  • CHERRY STREAM TANGENTBORD
  • Bruksanvisningar
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.