Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning L10-BC

Cineroid LED-belysning L10-BC

Artikelnummer: 1029338
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Lätt och smidig Bi-color kameralampa.

L10-BC är en glasfiberförstärkt kameralampa som inte bara är lätt i vikten. Med analog kontroll för både ljusstyrka och färgtemperatur är den också lätt att ställa in och hantera.

Utrustad med 288 LED-Dioder med möjligheten att ställa färgtemperaturen mellan 2700-5600K passar L10-BC till en mängd ändamål. Lampan monteras smidigt i kamerans blixtsko med den medföljande kulleden.

Levereras med:

  • L10BC
  • Batteriplatta för Sony NPF-batterier
  • Kulled för blixtsko

OBS: Batteri medföljer ej

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.