Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

X filterkit Infrared (1 filter + hållare)

Cokin X filterkit Infrared (1 filter + hållare)

Artikelnummer: 1039951
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

X filterkit Infrared (1 filter + hållare)
X anpassningsring 82 mm
X filterväska Semi Rigid filter Pouch X3068
2 318 SEK

Filterkit för IR-fotografering

Detta filter släpper endast igenom infrarött ljus i området från 750nm upp till över 1000nm. Det infraröda ljuset är osynligt för mänskliga ögat men kameror och film kan uppfatta ljuset. Genom att bara släppa igen infrarött ljus kan du skapa annorlunda bilder som normalt inte är möjligt.

Notera: Karaktären hos det infraröda ljuset skiljer sig från det synliga ljuset och påverkas mycket av det aktuella ljusförhållandet. Filtret fungerar på både analoga kameror med IR-film och digitala kameror. Bäst fungerar det ihop med digitala kameror utan IR-filter. Kameror med IR-filter monterat kan kräva väldigt långa exponeringstider.

Levereras med:

  • IR-filter Cokin 720-89B (007)
  • Filterhållare
  • Putsduk

Anpassningsring ingår ej, dessa hittar du under "passande tillbehör".
 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.