Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofon 4104

Coles Mikrofon 4104

Artikelnummer: 1028039
6 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kommentatorsmikrofon för alla situationer

Kommentatorsmikrofon med brusreducering, för ett klart och tydligt ljud. Fungerar lika bra i blåsiga miljöer som inomhus.

  • Anpassad för att ge brusfritt ljud i alla miljöer
  • Klarar av vindhastigheter på upp till 32 km/h utan förändringar i ljudet
  • Med det medföljande vindskyddet kan du arbeta i vindstyrkor i upp till 64 km/h
  • Cardioid pattern (njurformad upptagning)

Denna mikrofon används av många av de stora TV bolagen så som BBC och CBS. Mikrofonen är byggd av aluminium som ger dig stabilitet och trygghet. En mikrofon som är perfekt när du jobbar i miljöer med mycket kringljud.

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.