Cotech Filter Frost halvvit diffusion rulle 120x760cm

Cotech Filter Frost halvvit diffusion rulle 120x760cm

Filter Frost halvvit diffusion rulle 120x760cm

Artikelnummer: 34082
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
1 795 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Cotech är en ekonomisk filterserie, som följer LEE-filter standard och numrering. Kvaliteten är bättre än de flesta andra ekonomifilter, då Cotech är dubbellaminerat och håller på så sätt färgen bättre än vid enkellaminering (som t.ex. Rosco E-color).

Dessutom kan man under produktionen av filtret kompensera för ev. fel, då man först laminerar andra sidan efter kontroll av kvaliteten vid första laminering.

Cotech äger själv fabriken, vilket ger 100% kontroll över produktionen i motsats till många andra fabrikat som köper sina filter från en underleverantör.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.