Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kalibrering SpyderLensCal för systemkameror

Datacolor Kalibrering SpyderLensCal för systemkameror

Artikelnummer: 314327

Rätta till felfokusering själv, utan att blanda in verkstad, genom att kalibrera din systemkamera med Datacolor SpyderLensCal.

799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Datacolor SpyderLensCal
Datacolor har kommit med en ny sorts kalibrering för systemkameror. SpyderLensCal kalibrerar autofokusen mellan kamerahuset och ditt/dina objektiv. Felfokusering är ett ganska vanligt problem, så istället för att skicka iväg din kamera och objektiv till verkstad kan du nu kalibrera själv och få ett knivskarpt resultat!Läs gärna vårt blogginlägg om Spyder LensCal

Kompatibel med:
Canon: 5D Mark III, 50D, 7D, 5D Mark II, 1D Mark III, 1D Mark IV, 1DS Mark III, 1DIV, 1Dx, 1Dc
Nikon: D7000, D300, D300s, D700, D800, D800E, D3, D3s, D3x, D4
Sony: A77, A900, A850
Olympus: E-30, E-620
Pentax: K-20D, K-30, K-5, K-7D, K-2000/K-m, K200D, 645D, K-x

Levereras med:
Datacolor SpyderLensCal, Snabbstartguide på engelska, spanska, franska, tyska, italienska, ryska, kinesiska, koreanska och japanska.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.