Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Inkludera repriser i din livesändning med HDR-10

DataVideo HDR-10 Highlight Replay Recorder

Artikelnummer: 1045177
  • Spela upp repriser i din livesändning
  • Kan kontrolleras av RMC-400
  • Inbyggd buffer på 4 GB (30 sek)
18 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Inkludera repriser i din livesändning med HDR-10

HDR-10 är ett prisvärt och enkelt system för att spela in och spela upp repriser i livesändningar. Enheten stödjer upplösningarna 1080p, 1080i och 720p.

  • Spela upp repriser i din livesändning
  • Kan kontrolleras av RMC-400
  • Inbyggd buffer på 4 GB (30 sek)

Med den inbyggda buffern på 4 GB (30 sek) kan du spela upp repriser i livesändning, antingen i normal hastighet eller nedsänkt fart för att visa höjdpunkterna i sändningen. HDR-10 kan styras av kontrollenheten RMC-400 som kan kontrollera upp till fyra stycken HDR-10 samtidigt. Med snabbknappar och ett scrollhjul ger den dig enkel kontroll över dina repriskameror.

OBS! Lagringsmedia säljs separat.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.