Intercom extra beltpack ITC-100SL

DataVideo Intercom extra beltpack ITC-100SL

Artikelnummer: 302641
2 749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
ITC-100SL extra belt pack för intercom systemet ITC-100. Inkluderar belt pack med väska, 20 meters intercom kabel, 1 taly lampa samt headset med mikrofon. ITC-100 kan förses med upp till 4 extra belt pack, för totalt 8 enheter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.