Ljuddelay AD-100M

DataVideo Ljuddelay AD-100M

Artikelnummer: 317157
5 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
DataVideo AD-100
AD-100 Audio Delay Box används för att fördröja ljudet så ljud och bild hamnar i synk. Anslutningar för balanserad ljud (XLR) och obalanserat (RCA-anslutningar). Robust metallkonstruktion komplett med nätadapter.

Fördröjning kan ställas in från 10 till 700 millisekunder (1000 millisekunder är 1 sekund) en frame i PAL är 40 millisekunder. Utgående volym kan justeras med.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.