Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NVS-25 H.264 video streaming server

DataVideo NVS-25 H.264 video streaming server

Artikelnummer: 1019327
9 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Datavideos NVS-25 är en liten och enkel streaming- och inspelningsenhet och är för dig som behöver streama och spela in samtidigt. Enheten hanterar signaler som HDMI / SDI / CVBS från din kamera eller switcher och genererar en H.264 encoder-signal som fungerar med RTSP / RTMP / HLS protokoll. Samtidigt som NVS-25 streamar kan enheten spela in en MP4 fil. Du styr inspelningen via en Web browser

Fördelar:

  • Broadcast-kvalitet HD i H.254 via nätverksstreaming
  • Frontpanel för inspelning och streaming
  • Ljudingång, välj inbäddat ljud eller externt ljud
  • Flexibel videoskalning för streaming UT
  • Anslut USB-enhet för lagring (upp till 1TB)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.