PTC-150 svart

DataVideo PTC-150 svart

Artikelnummer: 1023969
32 499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Pan-/tiltkamera i kompakt format med kraftfull förstoring

Kompakt och stilren pan-/tiltkamera som ger både hög bildkvalitet och stabil panorering i hela 270 grader. Med en kraftfull zoom på 30x får du skarpa närbilder även på håll, och tillsammans med den digitala brusreduceringen har du en pan-/tiltkamera som ger dig total kontroll över dina övervakningssituationer.

30x zoom

Den kraftfulla zoomen på 30x låter dig placera kamerorna nära händelsernas centrum eller långt därifrån, och samtidigt ge klara och fina närbilder oavsett vilket.

Digital brusreducering

Digital brusreducering av högsta snitt resulterar i konsekvent bildkvalitet och jämna fina färger, även vid mörkare ljusförhållanden.

Automatiska och manuella kontroller för Iris och Vitbalans

Med hjälp av automatiska och manuella kontroller för Iris och Vitbalans, har du möjlighet att finjustera och kaliberera flera kameror, för samtidig körning och kompabilitet.

Inbyggda Tally-ljus

De inbyggda Tally-ljusen fungerar tillsammans med DataVideo Switchers (Röd för Live, Grönt för Nästa).

Levereras med:

  • 1x IR-fjärrkontroll
  • 1x takmonteringsbricka-A
  • 1x takmonteringsbricka -B
  • 6x takmonteringsskruv M3*4mm
  • 1x DC 12V nätadapter
  • 1x strömkabel
  • 1x spänndband
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.