TP-500 DSLR teleprompter till iPad/Android med

DataVideo TP-500 DSLR teleprompter till iPad/Android med

Artikelnummer: 1029225
8 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Datavideo TP-500
TP-500 DSLR teleprompter med BT fjärr iPad/Android är en teleprompter från Datavideo som är anpassad för DSLR kameror. Levereras med trådlös fjärrkontroll för iPad/Android, WR-500 som har ett laddningsbart batteri, laddas via USB.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.