Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

TP-650 ENG teleprompter till iPad/Android med

DataVideo TP-650 ENG teleprompter till iPad/Android med

Artikelnummer: 1010511
10 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Datavideo TP-650

TP-650 ENG teleprompter BT fjärrkontroll för iPad/Android är en teleprompter från Datavideo som är anpassad för ENG kameror. TP-650 har ett fäste som gör det möjligt att använda tillsammans med surfplattor i storleksklassen 12.9", som iPad Pro och liknande.

Levereras med:

  • Fjärrkontroll WR-500 till iPad och Andriod

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.