Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PV3200PT 32" 4K

BenQ PV3200PT 32" 4K

Artikelnummer: 1026638
  • Möjlighet att hårdvarukalibrera skärmen
  • Korrekt och konsekvent färgåtergivning
  • Perfekt för bild- och videoredigering
11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

PV3200PT 32" 4K
i1 Display Pro
HDMI-kabel A hane - A hane 0,5 meter 1.4 standard
14 568 SEK
PV3200PT 32" 4K
Skärmputsmedel 100 ml
HDMI-8003, ProULTRA Thin 1 meter
12 438 SEK

Professionell 4K UHD skärm
PV3200PT Pro är en professionell 32" bildskärm med 4K UHD IPS-teknologi som är utformad att fungera för både bildbehandling och videoredigering och levererar både 100% Rec. 709 och 100% sRGB-färgrymd. Skärmen är lätt att använda och passar för både entusiaster och proffs. Du får Ultra HD-upplösning med fyra gånger högre upplösning än på vanliga HD-skärmar vilket ger ett resultat med märkbart tydliga detaljer i grafik, mönster och bilder. Med över en miljard korrekt visade färger får du optimal precision och en skärm av industristandard.

Funktionalitet och bekvämlighet
Med enkel funktionalitet får du ökad effektivitet i ditt arbete och bekvämligheten med PV3200PT Pro ger dig komfort för dagligt användande. Den inkluderade fjärrkontrollen OSD Controller ger dig tre förinställda knappar så att du enkelt kan välja mellan Rec. 709, EBU och SMPTE-C utan komplicerade inställningar. Skärmen går att höja, luta och vrida så att du kan anpassa placeringen efter ditt arbetssätt.

  • Rec. 709 - Standarden på formatet för HDTV, färgrymden är identisk med sRGB
  • EBU - Färgstandard för European Broadcasting Union
  • SMPTE-C Colour - färgstandard för sändning i nordamerikansk TV

14 bitars 3D LUT & Delta E≤1.5
14-bitars 3D Look Up Table (LUT) förbättrar RGB-färgblandningen med noggrannhet, vilket resulterar i oklanderlig färgåtergivning och med genomsnittlig Delta E≤1.5 i både sRGB och Rec. 709 färgrymder får du den mest sanna och representativa bilden.

Palette Master Element
Med hårdvarukalibrering kan du justera bildskärmens bildbehandlingschip utan att ändra något grafikmässigt i din dator. Kalibrering gör att bilder på skärmen överensstämmer med originalet utan att påverkas av grafikinställningar. Med hjälp av Palette Master Element och en kalibrator kan du ställa in och underhålla bildskärmens färgprestanda.

Teknisk support för Palette Master Element:

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.