Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

iMac 27" i5 3,7GHz, 8GB ram, 2TB F-D, Radeon Pro 580X

Apple iMac 27" i5 3,7GHz, 8GB ram, 2TB Fusion Drive, Radeon Pro 580X 8GB, Magic Keyboard Svensk

Artikelnummer: 1043705
 • Ljusstark 5K-Retina skärm
 • Kraftfullt grafikkort Radeon Pro 580X 8GB
 • Anslut med Thunderbolt 3 (USB-C)
28 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

iMac 27" i5 3,7GHz, 8GB ram, 2TB Fusion Drive, Radeon Pro 580X 8GB, Magic Keyboard Svensk
Intuos Bluetooth Medium
Loupedeck+ Editing Console
33 470 SEK
iMac 27" i5 3,7GHz, 8GB ram, 2TB Fusion Drive, Radeon Pro 580X 8GB, Magic Keyboard Svensk
Skrivare PIXMA Pro 10S
Flatbäddsskanner Perfection V800 Photo
41 179 SEK

iMac med åttonde generationens processor

Apple iMac är fullpackad med den åttonde generationens processor, ett kraftfullt grafikkort och Fusion Drive lagring. Allt ditt digitala skapande kommer till liv tack vare den höga prestandan och den ljusstarka 5K-retinaskärmen. Detta ger dig prestanda och kreativa möjligheter att foto och film utan att behöva vänta. Allt detta i en snygg stilren enhet som kompletterar ditt skrivbord.

Fördelar

 • Kraftfull prestanda
 • Stilren design
 • Ljusstark 5K-Retina skärm
 • Thunderbolt 3 (USB-C)

Egenskaper

 • i5 3.7GHz, 8GB ram, 2TB Fusion Drive, Radeon Pro 580X 8GB

Kraftfull prestanda för spel och redigering

Med den åttonde generationen Intel Core i5 processor är iMac nu ännu snabbare än tidigare. Kombinera hastighet med generöst lagringsutrymme med Fusion Drive, då får du det bästa av två världar. iMac har kraftfull ny grafik från Radeon Pro 580-serien med 8 GB videominne som ger dig kraft till de mest krävande spel eller redigeringsprogrammen.

Ljusstark och detaljrik 5K-Retinaskärm

Med en miljard färger och en ljusstyrka på 500 cd/m2 sticker grafiken ut i ett helt nytt ljus. Pixlarna är så tätt packade att du inte kan urskilja en enda pixel, utan allt blir klart och tydligt på skärmen. Retina-skärmen använder P3-färg som ger ett ljus som avancerade rödgröna lysdioder har, till skillnad från vanliga vita LED-lampor. Det betyder att alla tre färgerna – rött, grönt och blått – fördelas jämnare och får bättre balans och precision.

Thunderbolt 3 för snabb överföring

Apple iMac 27” har två Thunderbolt 3-portar (USB-C) med dataöverföring på upp till 40 Gbit/s vardera för USB-Hubbar, externa hårddiskar och kameror och den dubbla bandbredden för video- och skärm-uppkoppling. Med fyra USB 3-portar är det enkelt att ansluta mängder av olika tillbehör som exempelvis skrivare, iPhone och USB-minne. Datorn har även supersnabbt trådlöst nätverk (wifi) och trådlös Bluetooth 4.2-teknik får du snabb och direkt tillgång till allt ditt favoritinnehåll och kan snabbt dela detta till alla dina Apple enheter.

Levereras med:

 • iMac 27”
 • Magic Keyboard med numerisk del
 • Magic Mouse 2
 • Strömsladd
 • Lightning till USB-kabel
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.