Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tålig 2TB hårddisk med USB-C 3.0

LaCie Rugged 2TB USB-C 3.0 orange

Artikelnummer: 1029435
  • Stöt- och vattentålig
  • USB-C 3.0 för snabb överföringshastighet
  • Kompatibel med både PC och Mac
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Lacie Rugged 2TB USB-C 3.0

Lacies Rugged är en tålig hårddisk på 2 TB. Den ska tåla tryck på 1 ton samtidigt som den är vattentät och tålig för fall från 1,2 meter. Med USB 3.0 för du över filerna snabbare mellan datorn och hårddisken upp till 4 gånger snabbare än med USB 2.0.

Levereras med

  • USB-C 3.0 kabel
  • Snabbinstallationsguide
  • Mjukvara

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.