Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Avancerat tangentbord med kreativt inmatingshjul

Logitech Craft Nordisk

Artikelnummer: 1043167
  • Bakgrundsbelysta tangenter med automatisk ljusstyrka
  • Kreativt inmatningshjul för ex. Photoshop CC, Illustrator och appar
  • Pekkänsliga kontroller
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Kreativt inmatningshjul
  • Bakgrundsbelysta tangenter
  • Tyst
  • Hög respons

Anpassningbart och kreativt inmatningshjul

Logitech Craft har utrustats med ett kreativt inmatningshjul som anpassar sig efter den app du använder och ger dig omedelbar tillgång till specifika funktioner för den uppgift du ägnar dig åt. De pekkänsliga kontrollerna gör att du kan effektivisera ditt arbetsflöde. I Windows® eller macOS kan du justera ljusstyrkan i Adobe Photoshop® CC, ändra linjebredd i Adobe Illustrator® CC, redigera bilder i Adobe Lightroom®Classic CC och mer genom att vrida på ett hjul. Windows-användare kan ändra textstorlek i Microsoft PowerPoint®, skapa diagram direkt i Microsoft Excel®

Logitech Craft i Adobe Lightroom Classic CC

Bakgrundsbelysta och tysta tangenter

Tangentbordet har bakgrundsbelysning som aktiveras när den slås på, och tangenterna börjar lysa när dina händer närmar sig. De bakgrundsbelysta tangenterna justerar automatiskt ljuset när ljusförhållanden förändras. Tangentbordet är framtaget för effektivitet, stabilitet och precision. Ökad tangentstabilitet minskar ljudet och optimerar responsen så att du känner varje tangentslag.


Logitech Craft i Adobe Photoshop CC

Levereras med

  • Logitech Craft
  • Unifying-mottagare
  • Laddningskabel
  • Bruksanvisning

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.