Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

R400 cordless presenter

Logitech R400 cordless presenter

Artikelnummer: 311907
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Trådlös fjärrkontroll med laserpekare

Med Logitech R400 Cordless Presenter får du en fjärrkontroll som ger dig total kontroll över dina presentationer. Med enkla kontroller och knappar är den lätt att använda direkt från start, och den stabila trådlöa tekniken har en räckvidd på 15 meter, som ger dig full rörelsefrihet under dina presentationer. Den kräver ingen installation, anslut bara mottagaren till USB-uttaget på din dator - och du är redo att köra.

Fördelar:

  • Användarvänliga knappar och kontroller
  • Röd laserpekare
  • Räckvidd på 15 meter
  • Batteriindikator
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.