Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SpaceMouse Enterprise

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise

Artikelnummer: 1041897
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

SpaceMouse Enterprise

SpaceMouse Pro levererar 3Dconnexions överlägsna 3D-navigationsupplevelse kombinerad med en avancerad ergonomisk design och innovativ On-Screen Display för ett bekvämt och mer produktivt arbetsflöde.

Fördelar

  • Navigera snabbt och smidigt i din 3D-design
  • Ergonomisk design
  • Intelligenta funktionsknappar
  • On-Screen Display

Läs mer om Space Mouse Enterprise här

Levereras med

  • SpaceMouse Pro Enterprise
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.