Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SpaceMouse Wireless 2 3D

3Dconnexion SpaceMouse Wireless 2 3D

Artikelnummer: 1041894
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

SpaceMouse Wireless Compact 3D 

SpaceMouse Compact är utvecklad för att ge dig en intuitiv, enkel och exakt 3D-navigering i CAD-applikationer som inte kan upplevas med hjälp av en vanlig mus och tangentbord. Det är det perfekta verktyget för moderna ingenjörer, arkitekter och designers att granska 3D-mönster och utforska 3D-utrymme.

Fördelar

  • Navigera snabbt och smidigt i din 3D-design
  • Trådlös anslutning
  • Liten och kompakt
  • Lätta att använda
  • En drivrutin till flera enheter

Trådlös anslutning

SpaceMouse Wireless erbjuder två anslutningsmöjligheter: Den fungerar trådlöst via den universella mottagaren eller med USB-kabel. Tack vare sitt högkapacitets Li-Ion-batteri kan du arbeta trådlöst i upp till en månad utan att behöva ladda din SpaceMouse Wireless.

Enkel navigering med rund skärmmeny

SpaceMouse Compact 3D har två knappar som öppnar en rund meny på skärmen. Menyn ger dig direkt åtkomst till upp till 8 av dina favoritkommandon. Med den medföljande programvaran 3DxWare 10 skapar du enkelt dina egna menyer på några sekunder eller väljer från användbara inställningar.

3Dconnexions 6-degrees-of-Freedom

3Dconnexions 6-degrees-of-Freedom (6DoF)-sensor är speciellt utformad för att manipulera digitalt innehåll eller kamerapositioner i branschledande CAD-applikationer. Tryck enkelt, dra, vrid eller lut 3Dconnexion-regulatorkåpan för att intuitivt panorera, zooma och rotera din 3D-ritning. Detta gör att din andra hand är ledig för att använda din vanliga mus för redigering och skapande av 3D material.

Kompatibla operativsystem

Microsoft Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10, Apple MacOS X 10.10 eller senare.

Levereras med

  • SpaceMouse Wireless 3D
  • USB-kabel 1.5m
  • Fodral
  • USB-universal mottagare

För ytterligare information om SpaceMouse Wireless 3D läs mer här.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.