Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tangentbord Avid Media Composer PC Sve SlimLine

Logickeyboard Tangentbord Avid Media Composer PC Sve SlimLine

Artikelnummer: 314998
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Logic Avid Media Composer PC-slim
Anpassat tangentbord med svensk layout för Avid Media Composer och PC-användare. Det anpassade tangentbordet gör det enklare och snabbare att styra Avid Media Composer. Det är idealisk för postproduktion, professionell videoredigering och för alla andra som kräver anpassade knapptryckningar med särskild tydligt märkta färgkodade tangenter. Det här tangentbordet är också ett utmärkt sätt att lära sig Avid Media Composer tangentbordskommandon. Och eftersom Avid Media Composer tangentbordet har alla de vanliga bokstäverna, siffrorna och symbolerna som du hittar på ett vanligt tangentbord, kan det användas till din dator i samband med ditt vanliga tangentbord eller bara användas som en ersättning för det.

- Enkelt att installera och använda. Ingen programvara krävs. Soft touch tangenttryckning - Perfekt komfort hela dagen.
- 2st USB 2.0 anslutningar för ytterligare expansion av tillbehör
- Windows Plattform: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
- Anslutning: USB Kabelansluten - Sladdlängd 1,5 meter
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.