Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tangentbord Premiere Pro CC PC Sve SlimLine

Logickeyboard Tangentbord Premiere Pro CC PC Sve SlimLine

Artikelnummer: 1019031
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Premiere Pro CC Tangentbord, svenskt.

Anpassade tangentbord är ett effektivt sätt att öka effektiviteten vid din redigering och postproduktion. På tangenterna ser du olika kortkomandon som används i Priemiere Pro CC och hjälper dig att enklare använda dessa. Givetvis har tangentbordet den vanliga QWERTY layouten med svensk standard så att det går att använda som ett vanligt tangenbord. Även om du inte är en advancerad använda så kommer anpassade tangentbord hjälpa dig på traven att lära sig kortkommanrona och du kommer märka en betydlig förändring i arbetsflödet.

Egenskaper:

  • Plugg and play. Ingen programvara behövs
  • Soft-touch för hög komfort.
  • 2st USB kontakter på tangenbordet för ytterligare tillbehör
  • Windowsplattform: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7/8
  • USB-ansluten. 1,5m sladd
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.