Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Connect Station CS100 1TB

Canon Connect Station CS100 1TB

Artikelnummer: 1016841

Canon Connect Station CS100 är en perfekt liten och smart lagringsenhet där du kan lagra både dina filmer och foton trådlöst direkt från kameran, smartphonen eller surfplattan och visa upp allt material på din TV.

1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lagra, visa och dela
Canon Connect Station CS100 är en perfekt liten och smart lagringsenhet där du kan lagra både dina filmer och foton trådlöst direkt från kameran, smartphonen eller surfplattan och visa upp allt material på din TV.

Passar alla
Du kan föra över dina bilder på alla möjliga vis. Med bara en beröring för du över dina bilder och filmer från NFC-kompatibla enheter, med WiFi kan du koppla upp alla moderna smartphones, surfplattor och mängder av kameror för smidig trådlös överföring. Eller varför inte sätta ditt minneskort eller USB-minne direkt i Connect Station CS100 och föra över bilderna på det viset.

Lagra allt på ett ställe
Eftersom det finns många olika möjligheter att koppla upp och koppla samman all din utrustning som tar bilder eller filmar till Connect Station CS100 så kan du enkelt få allt material sparat på ett och samma ställe och smidigt komma åt för visning på din TV.

Bläddra, välj och skriv ut!
Med Connect Station CS100 kan du enkelt koppla upp dig mot din trådlösa Canonskrivare för att skriva ut dina bilder.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.