Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kampanj

Tålig 4TB RAID hårddisk med Thunderbolt och USB 3.0

LaCie Rugged RAID 4TB Thunderbolt USB 3.0

Artikelnummer: 1019568
  • Stöt-, vatten- och dammtålig
  • Överföringshastighet på upp till 240MB/s
  • RAID 0/1 för ökad säkerhet och hastighet
2 490 SEK3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

PÅSKTIDERKampanjen gäller t.o.m. 12/4.

Läs mer
Finns i webblager

LaCie Rugged Thunderbolt RAID USB 3.0

LaCie Rugged Raid med Thunderbolt- och USB 3.0-anslutningar kommer upp i en hastighet på upp till 240 MB/s. Hårddisken är liten, smidig och stöt-, vatten- samt dammtålig vilket gör den perfekt till resan eller när du jobbar ute fält. Raid är kompatibel med både PC och Mac och den höga hastigheten gör att du kan lagra och överföra innehåll upp till dubbelt så fort som tidigare.

Fördelar

  • Hastighet på upp till 240 MB/s
  • Stöt- vatten- och dammtålig
  • Kompatibel med både PC och MAC


Skräddarsy din Lacie Rugged

Du kan skräddarsy din LaCie Rugged efter just dina behov. Med Raid 0 kan du maximera snabbheten och kapacitet medan Raid 1 kopierar ditt innehåll till ytterligare en driver men du kan endast använda 50% av kapaciteten och hårddisken blir något långsammare. Välj själv vilket läge som passar just dina behov vid varje tillfälle. Den medföljade programvaran för kryptering med AES 256-bit gör att du kan hindra obehöriga att läsa informationen på hårddisken om du måste frakta den.

Levereras med

  • LaCie Rugged RAID 4TB ThunderboltUSB 3.0
  • USB 3.0-kabel
  • Integrerad thunderbolt-kabel

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.