Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tålig 4TB hårddisk med Thunderbolt och USB 3.0

LaCie Rugged RAID 4TB Thunderbolt USB 3.0

Artikelnummer: 1019568
  • Hastighet på 240MB/s
  • Stöt-, vatten- och dammtålig
  • Kompatibel med både PC och Mac
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

LaCie Rugged Thunderbolt RAID USB 3.0
LaCie Rugged Raid med Thunderbolt- och USB 3.0-anslutningar kommer upp i en hastighet på hela 240 MB/s. Hårddisken är liten, smidig och stöt-, vatten- samt dammtålig vilket gör den perfekt till resan. Raid är kompatibel med både PC och Mac. Den höga hastigheten gör att du kan lagra och överföra innehåll upp till dubbelt så fort som tidigare.

Du kan skräddarsy din LaCie Rugged efter just dina behov. Med Raid 0 kan du maximera snabbheten och kapacitet medan Raid 1 kopierar ditt innehåll till ytterligare en driver men du kan endast använda 50% av kapaciteten och hårddisken blir något långsammare. Välj själv vilket läge som passar just dina behov vid varje tillfälle. Den medföljade programvaran för kryptering med AES 256-bit gör att du kan hindra obehöriga att läsa informationen på hårddisken om du måste frakta den.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.