Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hårddisk med SD-kortläsare

LaCie Rugged Raid Pro 4TB

Artikelnummer: 1044930
  • Tålig hårddisk med inbyggd SD-läsare
  • RAID 0/1
  • Thunderbolt 3 / USB-C 3.0
3 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

RAID & SD-kortläsare

Tack vare den inbyggda SD-kortläsaren kommer Rugged RAID Pro att underlätta säkerhetskopieringen av ditt innehåll i fältet. Den är tunnare och lättare än föregångaren och kan konfigureras med LaCie RAID Manager. Den här enheten är en mångsidig resekompis för upptagna videografer och professionella fotografer. Behöver du prioritera rymlig kapacitet med snabba överföringshastigheter? Är du orolig för säkerheten i dina bilder när du är på språng? I så fall är Rugged RAID Pro rätt lösning för dig.Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.