Premiere Elements 2018 Engelska för Windows/Mac

Adobe Premiere Elements 2018 Engelska för Windows/Mac

Artikelnummer: 1036946
0 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Adobe Premiere Elements 2018, Engelska

Premier Elements är Adobes enklare programmvara för videoredigering och passar utmärkt för dig som tycker att Adobe Premiere är för komplicerade eller som vill mjukstarta med filmskapande på hobbynivå.

OBS! Denna versionen är på engelska och det är inte möjligt att byta språk i efterhand.

Nyheter 2018:

Skapa frysrutor med rörliga förtexter

Skapa en frysruta av actionhändelsen och sedan lägga på en iögonfallande rörlig förtext.

Skapa kul studseffekter

Få stegvis hjälp att låta ett segment i din video köras fram och tillbaka flera gånger. Exportera studseffekten som en animerad GIF* eller kort videoklipp.

Fixa snabbt actionklipp

Få lite experthjälp att klippa, göra färgkorrigeringar och fixa linsförvrängningar i dina actionklipp så de ser bra ut.

Gör animerade inlägg i sociala medier

Skapa en kort visuell berättelse som du kan dela på sociala medier genom att förse videoklippet med antingen statisk eller animerad text.

Minnesvärda stunder

Önskar du att du kunde fånga ögonblicket med foton? Nu kan du automatiskt extrahera suveräna foton från råfilmsmaterialet.

Trimma filmklipp

Klipp automatiskt bort det dåliga och behåll det som är bra. Smart Trim hittar de bästa scenerna och klipper ihop dem, baserat på filmens stil.

Förbättringar 2018:

Ordna materialet smidigt

Gå från hundratals mappar med kryptiska namn som ligger någonstans i datorn till en tydlig överblick av videoklippen automatiskt sorterat per datum. Tagga och hitta enkelt material baserat på människor, platser och händelser.

Guidade redigeringsfunktioner ger fantastiska resultat

Redo att prova mer kreativa tekniker och effekter på dina filmklipp? Få stegvisa redigeringsinstruktioner med de 18 guidade redigeringsfunktionerna.


Programmet är av typen fullständig licens för en dator och levereras på en DVD skiva. Saknar din datorn DVD-läsare kan du ladda hem testversionen av programvaran från Adobes hemsida och sedan aktivera det med nyckeln som finns i kartongen.
Öppet köp på mjukvara gäller enbart obruten förpackning. Om du är osäker på om din dator kan hantera programmet kan du installera en 30-dagars testversion som du laddar ner från Adobes hemsida. Denna installationen aktiveras sedan med licensnyckeln som finns i förpackningen och blir då en fullständig version.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.