Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Video Saver 8 Premium

Magix Video Saver 8 Premium

Artikelnummer: 1027320

Med Video Saver kan du föra över filmerna från dina gamla DV- och VHS-kasetter till USB och på så sätt se till så att de alltid är säkerhetskopierade

899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Digitalisera och bevara dina analoga minnen

Med Video Saver kan du föra över filmerna från dina gamla DV- och VHS-kassetter till datorn via en USB-omvandlare och på så sätt se till så att de alltid är säkerhetskopierade. Programmet stöder även andra bandformat och du kan utöver överföring och kopiering även förbättra både bild och ljud samt lägga till filmiska effekter och animeringar i dina värdefulla filmer.

 • Rädda dina värdefulla filmer på ett enkelt sätt
 • Praktiska guider
 • Omfattande redigering
 • Ljudredigering
 • Videostabilisering

Importera, optimera och exportera

Video Saver 8 Premium är ett komplett tillbehörspaket för anslutning av videobandspelare och videokameror till datorn. Programmet låter dig importera dina inspelningar från DV- och VHS kassetter eller andra bandformat. När filmerna är digitaliserade kan du kan klippa enskilda avsnitt till passande längd, förbättra dåliga inspelningar och sedan bränna dem till DVD eller Blue-ray. Det går att bränna flera videofilmer på samma skiva för att spara plats. Lägg till kreativa menymallar med olika teman och få översikt över filmerna med miniatyrer för varje kapitel. Du kan även lägga till sluttexter i dina filmer. Var kreativ och välj bland en mängd olika mallar och typsnitt.

Stöd för en mängd olika format

Systemet har tre olika anslutningsmöjligheter; SCART, S-Video-anslutning och RCA-kontakt. Med det inkluderade Premium-räddningspaketet kan du föra över filmer från bl.a VHS, S-VHS, Video/Hi/Digital 8, Betamax och DV.

Förbättra ljudet

Med Video Sound Cleaning Lab kan du redigera ljudet i dina gamla inspelningar tack vare praktiska rengörings- och mastering-agenter. Isolera eller eliminera störande avsnitt och ljudlägg dina gamla filmer med ljudeffekter och röstkommentarer.

Enkelt och praktiskt att använda

Programmet har stora och tydliga knappar och erbjuder praktiska guider för enkel videoklippning, omfattande redigering med ljudkommentarer, musik, filmiska effekter och animeringar samt videostabilisering för utjämning av skakiga filmer.

Systemkram

 • Operativsystem: Windows 10, Windows 8, Windows 7
 • Processor: 2,0 GHz
 • Arbetsminne: 2 GB
 • Grafikkort: Internt, minst 1280x768 upplösning
 • Ljudkort: Internt Diskkapacitet 1 GB för programinstallationen
 • Anslutningar: USB, Scart-, S-Video-anslutning och RCA
 • Internetanslutning: Krävs för registrering och validering av enskilda programfunktioner. Programmet kräver att man registrerar sig en gång.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.