Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Trådlös 10,1 tums digital fotoram i vit design

C-FRAME Digital Fotoram 10,1" Media WiFi Vit 1280x800

Artikelnummer: 1042184
  • Högupplöst LED-skärm för detaljrikedom och färgrika bilder
  • Stöd för wifi för trådlös användning
  • Visa dina bilder direkt från din mobil eller surfplatta via en app
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Trådlös digital fotoram i vit design

C-frame digital fotoram med 10,1-tums LED-skärm gör det enkelt för dig att visa upp dina bilder. Tack vare den trådlös funktionen kan du skicka bilderna från din mobil eller surfplatta på ett smidigt sätt. Skärmen har en upplösning på 1280x800 pixlar och med touchfunktionen gör den ramen enkel att använda. 

Fördelar

  • Högupplöst LED-skärm för detaljrikedom och färgrika bilder
  • Stöd för wifi för trådlös användning
  • Visa dina bilder direkt från din mobil eller surfplatta via en app
  • Ladda ner dina bilder från Facebook och twitter
  • Touch-skärm för enkel användning
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

VIKTIG INFORMATION! JUST NU HAR VI PROBLEM MED ATT GAMLA ORDER-SMS SKICKAS UT TILL VÅRA KUNDER. DETTA ÄR ETT TILLFÄLLIGT FEL SOM KOMMER ATT ÅTGÄRDAS SNARAST. VI BER OM URSÄKT FÖR DET SOM INTRÄFFAT OCH TACKAR FÖR VISAD FÖRSTÅELSE.  

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.