Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ateljéram Art 50x70 cm svart

Scandinavian Photo Ateljéram Art 50x70 cm svart

Artikelnummer: 1041269
0 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ateljéram Art 50x70 cm Svart

Detta är en svensktillverkad kvalitetsram i trä, den levereras utan glas perfekt för dig vill rama in bilder till hemmet eller en utställning. Fördelen är att du behåller papprets struktur och undviker reflektioner. Ramen är grunderad 5 gånger med slipning varje gång sedan målad 2 gånger med mellan slipning för att uppnå den optimala finishen.

Fördelar

  • Svensktillverkad kvalitetsram
  • Ram utan glas

Levereras med

  • Ateljéram Art 50x70 cm svart

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.