Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skärmaskin M-20 med trissa

Rotatrim Skärmaskin M-20 med trissa

Artikelnummer: 316435
4 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Mellanstor skärmaskin i den professionella M-serien

RotaTrim M-20 är en modell i mittensegmentet i den populära M-serien, och riktar sig till dig som är ute efter en lite störrre skärare som ändå erbjuder viss form av kompakt handhavande. Klipper material upp till 510 mm, vilket gör den tillräckligt stor att hantera liggande A3. Det precisa knivbladet klarar av de flesta flexibla material upp till 3,0 mm tjocklek.

Fördelar

  • Stor kapacitet, gjord för dagligt bruk
  • Flexibel tvåvägskärning
  • Självslipande precisionsblad
  • Dubbla styrskenor
  • Solitt skärbord i laminat

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.