Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Intuos Pro small

Wacom Intuos Pro small

Artikelnummer: 1006728
 • Njut av trådlös flexibilitet och ergonomi
 • Hög noggrannhet och precision
 • Designad för kreativt arbete
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Designad för kreativitet

Den innovativa Wacom Intuos Pro plattan kombinerar Wacoms finaste penna med intuitiva multi-touch gester. Det ger dig möjlighet att skapa professionella resultat med den precision och kontroll du kräver från din professionella program. Designad för kreativt arbete, ger den en naturlig och intuitiv upplevelse som förstärker din kreativa förmåga.

Din ändlösa kreativa verktygslåda

2048 tryckkänslighetsnivåer och "tiltigenkännande" låter dig skapa med samma noggrannhet och precision som med traditionella penslar, pennor och tuschpennor, medan multi-touch-gester tillåter dig göra ditt arbete ännu mer intuitivt.

Njut av den kreativa upplevelsen

Få ut det mesta av dina kreativa program med dina förvalda favoritgenvägar. Intous Pro detekterar även vilken programvara du använder och erbjuder dig de optimala valen. Upptäck intuitiv navigering på fingrarna: panorera, zooma, rotera och navigera naturligt med gester, eller skapa dina egna multi-touch-genvägar.

Njut av trådlös flexibilitet och ergonomi

Med Intous Pro kan du arbeta helt trådlöst och plattan är anpassad för att vara ergonimisk oavsett ifall du är höger eller vänsterhänt.

Drivrutiner

Här hittar du drivrutiner som passar just din Wacombräda och det operativsystem du använder.

Levereras med

 • Ritplatta Wacom Intuos Pro Small
 • Wacom Grip Pen
 • Hållare till Grip Pen  med 10 stycken pennspetsar och verktyg för att ta ur spetsar
 • Färgringar (för att märka pennan)
 • USB-kabel 2 m
 • Installations CD
 • Snabbstarts guide
 • Trådlöst kitt för Wacom Intuos Pro

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.