Wacom Penna Intuos3 Grip Pen

Penna Intuos3 Grip Pen

Artikelnummer: 308198
  • Standradpenna till Intous3- och Cintiq-modellerna
  • Medföljer reservstift
  • Programmerbar sidoknapp
1 190 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara
Waqom Penna Intuos3 Grip Pen
Detta är den tryckkänsliga standardpennan för Intous3 och Cintiq-modellerna. Den har programmerbar sidoknapp och prgrammerbar bak/suddände. Det följer med reservstift.

Alla Intuos3 pennor har ett inbyggt id-chip "tool-ID" som gör att man kan använda flera pennor till samma bord (dock inte samtidigt). Tex om man är flera personer som alternarar vid datorn men vill ha personilga inställningar på pennan eller om man tex använder GripPen och AirBrush kan man göra olika inställningar för dem. På så vis får man ännu mer flexibilitet.Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.