Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

WiFi dongel till P520L / P525L mfl.

HiTi WiFi dongel till P520L / P525L mfl.

Artikelnummer: 1026930
  • Gör det möjligt att skriva ut trådlöst
  • Passar till P520L och P525L
  • Ansluts i skrivarens USB-port eller i USB-porten på HiTi Card Reader
999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

WiFi Dongel till P520L och P525L med flera

Med en WiFi Dongle ansluten är det enkelt att skriva ut fotografier - trådlöst. Enheten upprättar en trådlös kommunikation mellan en smart enhet och en HiTi fotoskrivare. Med gratisappen Prinbiz för iOS eller Android kan bilder skrivas ut direkt från enheten. WiFi Dongle behövs även om en minneskortsläsare ska kunna fjärrstyras från en smart enhet.

Ansluts i skrivarens USB-port eller i USB-porten på HiTi Card Reader. Den passar bland annat modellerna P520L, P525L, P530D, P750L samt order/evenemangsstationer, t ex Mars 12 och Libra 220.

Kompabilitet

WiFi Protokoll: 802.11b och 802.11g. Fungerar även på andra enheter, bland annat datorer som kör Windows, Mac OS och Linux.

OBS! Notera att andra liknande produkter eventuellt kan fungera ihop med HiTi:s fotoskrivare, men är inte helt säkert. Denna är testad och kompatibel med skrivarna. Notera även att det inte behövs någon anslutning eller drivrutin till dator - med WiFi Dongle i en HiTi fotoskrivare kommunicerar skrivaren och en smart enhet direkt och utskrift sköts direkt i appen Prinbiz.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.