Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Storformatsskrivare SureColor SC-T3200

Epson Storformatsskrivare SureColor SC-T3200

Artikelnummer: 1025792
 • Storformatsskrivare med fyrfärgstryck som levererar maximal prestanda och kvalitet
 • Passar allt från formgivare till kommersiella tryckerier, kopieringsfirmor, arkitektbyråer m.m.
 • Epsons UltraChrome XD-bläck ger en branschledande utskriftskvalitet
 • Kräver specialfrakt, vänligen kontakta kundtjänst för fraktalternativ
25 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt och pålitlig storformatsskrivare perfekt för grafik, CAD och GIS
SureColor SC-T3200 är en storformatsskrivare med fyrfärgstryck som levererar maximal prestanda och kvalitet så att du sparar både tid och pengar. Skrivaren är både kompakt och tyst vilket gör att den passar mycket bra i kontorsmiljöer. Den har en snabb bearbetning vilket gör den perfekt för grafik, CAD och GIS och passar allt från formgivare till kommersiella tryckerier, kopieringsfirmor, arkitektbyråer, byggare, ingenjörer, detaljhandeln och utbildningsverksamheter. Skrivaren är dessutom mycket effektiv och skriver ut en A1-sida på enbart 28 sekunder.

SureColor SC-T3200 har 1 GB minne och kan utrustas med en hårddisk på 320 GB för cachelagring och hämtning av jobb. Postscript-stödet har tillval för två processorer på 1,6 GHz för möjlighet att skriva ut i flera format snabbt och direkt, däribland filer med mycket data.

Du får tillsammans med Epsons UltraChrome XD-bläck en branschledande utskriftskvalitet med exakta och upprepbara resultat. Bläcket är både smetsäkert och vattentåligt samt levererar den djupaste svärta med täta linjer vilket är perfekt för grafik. Dessutom får du levande färger vilket gör att skrivaren passar perfekt för högkvalitativa utskrifter och affischer.

Skrivarinfo
Utskriftsstorlek: A1, A2, A3, A4, B2, B3, B4, 17 " (43,2 cm), 24 " (61,0 cm)
Upplösning: 2880 x 1440 dpi
Antal bläckpatroner: 5 st ( Photo Black, Matte Black, Cyan, Yellow, Magenta)
Bläckdroppsstorlek: Epson Variable-sized Droplet-teknik och 3,5 pl Epson Ultra Micro Dot

Systemkrav
Microsoft Windows Vista (32/64-bitar), Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8 (32/64 bit), Windows 8.1, Windows 8.1 x64 Edition, Windows Server 2003 (32/64bit), Windows Server 2008 (32/64bit), Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 (64bit), Windows Server 2012 R2, Windows XP, Windows XP x64
Linux, Mac OS 10.5.8 eller senare

Updatering 2017-04-18: Samtliga färger till SureColor SC-T3200 (Ultrachrome XD Cyan, Magenta, Yello, Black) har fått arkivgodkänning av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut - SP.

Levereras med:

 • Drivrutins- och hjälpprogram (CD)
 • Golvstativ
 • En uppsättning bläckpatroner
 • Strömkabel
 • Uppställningsanvisning
 • Bruksanvisning (CD)
 • Garantidokument

[TEXT1020577912]

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.