Kampanj

Webbkamera för skarpa videosamtal

Asus Webcam C3

Artikelnummer: 1051171
 • Skarp och detaljerad FHD-video
 • Två mikrofoner som filtrerar bort omgivningsljud
 • Vidvinkellins perfekt för konferenser och distansarbete
 • 360°-rotation för flexibla kameravinklar
 • Kompatibel med Skype, Teams och Zoom
749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Back to WorkFå jobbet gjort med rätt produkter

Läs mer
Finns i webblager
Asus Webcam C3 ger dig en skarp och detaljerad widescreen FHD-video (1920x1080), mjuk videostreaming och klart ljud. Du ansluter den med USB och kan placera den både på skrivbordet och ovanpå din bildskärm. Tack vare 360°-rotation är den flexibel för alla kameravinklar och med de två inbyggda mikrofonerna som filtrerar bort omgivningsljud får du högt och tydligt ljud.

Fördelar

 • Högupplöst video i 1080p och 30 bps
 • Mikrofoner som filtrerar bort omgivningsljud
 • 90° justerbar klämma för flexibel placering
 • Kompatibel med PC, Mac och Chrome

Skarpare videosamtal

Asus Webcam C3 ger dig videosamtal med en hög upplösning på 1080p och mjuka rörelser med 30 bilder per sekund. Den har ett vidvinkelobjektiv som passar perfekt för videokonferenser, distansarbete eller videosamtal där flera personer deltar.

Klart ljud utan brus

Webbkameran har två inbyggda mikrofoner som med en strålformad teknik fångar upp och filtrerar bort störande omgivningsljud som exempelvis fläktar, tangentbordsljud och andra röster än din egna. Det gör att oavsett var du har samtalet kommer du höras klart och tydligt.


Flexibelt fäste

Den 90°-justerbara klämman gör det enkelt att fästa kameran på din laptop eller stationära skärm. Den går även att rotera i 360° och ger dig på så sätt ännu mer flexibilitet i placeringen.

Levereras med

 • Asus Webcam C3
 • USB-kabel
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.